'Blijven wonen in je eigen buurt' is een initiatief van Stadsdorp VondelHelmers en buurtbewoners die begaan zijn met elkaar en de buurt. Mensen die de diversiteit van mensen en woningen, levensloop- en toekomstbestendig willen maken. Met een thuis dat past bij je levensfase en waar eigen regie de ruimte krijgt.

Met elkaar willen we verhalen, wensen en mogelijkheden verzamelen. Geen verkoop- of ruilplatform zijn, maar drempels wegnemen, bewust en bekwaam worden, elkaar inspireren en ontmoeting met buurtgenoten mogelijk maken. Discreet en veilig voor iedereen.

Of je nu in een huur- of koophuis de wens en uitdaging om je eigen buurt te blijven wonen is vergelijkbaar. Maar de omstandigheden en mogelijkheden zijn zeer verschillend. Daarom hebben we voor beide groepen een aparte site gemaakt.
Op geen enkele wijze willen we door dit initiatief prooi van elkaar of van derden worden. Geen van de gepubliceerde verhalen zijn daarom herleidbaar naar de persoonlijke gegevens van een buurtbewoner of adres van een woning.

Heb je vragen of wil je in contact komen met de initiatiefnemers? Stuur ons dan een e-mail met daarin je contactgegevens. Onderstaand mailadres kun je copiëren naar je e-mail. 

info@blijvenwoneninjeeigenbuurt.nl